PostHeaderIcon Nederlands kampioenschap kortebaan dames 2013

Leslie Koen

Voor de tweede keer achtereen mocht de ijsvereniging “De Toekomst’ het Nederlands kortebaankampioenschap organiseren. Maar liefst 34 dames verschenen aan de start, waarvan sommigen bijna te laat kwamen omdat ze Alteveer bij Roden hadden gezocht.  De site van de KNSB was blijkbaar niet duidelijk geweest. De ritten verliepen goed, alleen de pauzes tussen de rondes werden door de toeschouwers te lang gevonden. Uiteindelijk won in een spannende tweekamp Leslie Koen uit Giethoorn. Zij werd voor de tweede keer Nederlands kampioen. Haar eerste zege was in 2010. Laurien van Riessen werd dus onttroond. Zij en andere toppers als Margot Boer en Thijsje Oenema verbleven in Calgary.

Meer beelden van dit kampioenschap bij “foto’s” dan helemaal naar beneden scrollen

 

Comments are closed.