Archive for december, 2011

PostHeaderIcon SMEA wordt eigenaar van het evenemententerrein Alteveer

De euro wordt overhandigd
SMEA, de stichting multifunctioneel evenemententerrein Alteveer, is donderdagmiddag 29 december 2011 officieel eigenaar geworden van het terrein dat in de volksmond bekend staat als het ijsbaanterrein aan de Veenhofsweg. De gemeente Stadskanaal was juridisch eigenaar van het terrein; de Stichting Plaatselijk Belang was een tijdlang economisch eigenaar. SMEA is nu zowel juridisch als economisch eigenaar van het terrein.
Daarvoor moest het voltallige bestuur van SMEA naar notaris Bergman waar de akte van levering passeerde. Namens de gemeente Stadskanaal was dhr. Wubbold Veldhuis aanwezig.
De koopsom bedroeg het symbolische bedrag van één euro dat door voorzitter Lentz van SMEA via notaris Bergman aan dhr. Velthuis werd overhandigd. Op de foto ziet u het “plechtig” gebeuren.

PostHeaderIcon Reclameborden op het terrein: welkom

Op het multifunctioneel evenemententerrein is ook plaats voor reclameborden. Intussen zijn er al 27 borden bevestigd op een goed opvallende plaats. We hopen in de nabije toekomst nog veel meer borden te plaatsen. Mocht u belangstelling hebben, een telefoontje of een mail is van harte welkom. Om een idee te hebben hoe een en ander er uitziet klikt u op “foto’s”.